Sommar i cykelköket utomhus meckande

Medlemskap

Här kan du lära dig mer om vad det innebär att bli medlem i vårt cykelkök!

Cykelköket finansieras till största del av medlemsavgiften som är på 100 kr (eller valfri summa över 100 kr) per medlem och kalenderår. Det är en liten summa för de flesta men eftersom vi är så många så gör den stor skillnad!

Pengarna används för att betala lokalhyra, köpa in förbrukningsvaror såsom oljor och punkalagningskit och mycket annat. Eftersom vi är en ideell förening är det ingen av oss volontärer som får betalt för att hålla öppet.

Som medlem i Bagarmossens Cykelkök får du:

  • Tillgång till vår verkstad och verktyg under våra öppettider. Det är DIY (do it yourself) som gäller, men vi volontärer som håller öppet hjälper gärna till om du stöter på problem! Oftast brukar vi kunna lösa det mesta tillsammans.
  • Möjlighet att få en av våra cyklar, mot att du lagar den själv (våra volontärer kan ofta ge stöd och råd).
  • Ta del av vårt lager av begagnade reservdelar utan extra kostnad. Kanske behöver du byta sadel, pakethållare, styre, en ny korg etc?
  • Punkalagningsgrejor, användning av oljor och sånt.
  • Möjlighet att köpa nya reservdelar från vårt lager till ett bra pris (t.ex. nya slangar, vajrar, höljen, bromsklossar m.m.)
  • Möjlighet att påverka föreningen på våra medlemsmöten.

Så blir du medlem

Du blir enklast medlem på plats i cykelköket genom att Swisha oss, eller betala kontant till någon av våra volontärer (ta med jämna pengar).

  • Swisha minst 100 kr till vår kassör Daniel Stormdal på 0728 895 966. Ange ditt namn och din e-postadress i meddelandet.
  • Betala till JAK medlemsbank, clearingnummer 9670, kontonummer 0532193. Ange ditt namn och din e-postadress i meddelandet

Även om du inte skulle ha möjlighet att besöka köket själv så får du gärna bli medlem ändå för att stötta vår verksamhet. Det är också välkommet att bidra med mer än 100 kr om du vill.

Gillar du vår verksamhet och gillar att hjälpa folk?
Kul! I så fall får du gärna bli volontär hos oss – läs mer HÄR.